Skip to main content

Bedrijfsprofiel

Пишем нашата успешна история в Европа с над 4.000 магазина. Ние сме неизменна част от търговията на дребно в Европа.

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Свържете се с нас

Кои сме ние

Към Европа

Интернационално около 29.000 служители допринасят за нашия успех, което доведе до нашето развитие през последните години. Дългосрочната цел е да изградим мрежа от 5.000 модерни магазина в Европа.

Заложили сме нашия водещ мотив в името си: зад KiK стои „Kunde ist König“ („Клиентът е цар“). Успяхме да спазим това обещание успешно в 12 страни в Европа. Нашите изгодни цени биват оценявани най-вече от семейства, млади майки и бащи, както и от клиенти, които са в търсене на добри цени.

Какво предлагаме

Мода, домакинство, декорация и още

Имате нужда от нов аутфит за Вас или Вашите деца? Тогава при нас сте на правилното място! Заповядайте в нашите магазини и открийте голямо разнообразие от модерно облекло със страхотно качество на изгодни цени. Завършете стила си с нашия разнообразен моден асортимент.

Отдавна не се фокусираме само върху текстилни изделия. Нашият асортимент обхваща много други продукти от ежедневна нужда – декорации, детски играчки, козметични продукти, аксесоари, домашен текстил и още. Заповядайте при нас и се изненадайте от разнообразието! 

Какво е важно за нас

Носим отговорност: устойчивостта е част от нашата мисия

За нас е важно не само да предлагаме висококачествени продукти на добри цени, но и да се грижим за спазването на  социални и екологични стандарти. Според нас думите изгодно и хуманно произведено не се изключват взаимно!

Ние сме наясно с отговорността ни в глобалната мрежа от доставчици и бихме искали да сме прозрачни относно успехите и предизвикателствата ни. Радваме се, че в тази мисия сме част от силна мрежа, тази на междубраншовия текстилен съюз.

Знаехте ли, че…?

Ангажираме се от години с много социални проекти. Особено важно ни е добрата работа със страните, с които работим, за да можем да подкрепяме и хората, които работят за нас.

Научете повече

Какво ни характеризира

Атрактивни възможности за кариера

Ние знаем, че централен стълб в успеха ни са нашите 29.000 служители – както в нашите магазини, така и в централата. Като работодател предлагаме: професионални перспективи и сигурност на работното място, приятна работна атмосфера и чудесни колеги.

Ние се възприемаме едновременно като работодател и като компания, даваща шанс – това означава, че не избираме служителите си само според тяхната квалификация, а на първо място според техните лични качества.

Обяви за работа