Skip to main content

Вашият шанс, Вашето ново начало

Основна причина за успехa ни като компания са нашите приблизително 29 000 Служители в цяла Европа. За нас е важна както квалификацията, така и индивидуалността на нашите Служители. 

Очакват Ви многобройни възможности

Открийте ги тук

KiK като Работодател: Какво означава да предоставяш възможности…

Разнообразие

Разнообразието ни прави уникални: винаги заедно, но все пак всеки със своята идентичност. Именно личността има значение, защото качествата няма как  да бъдат показани в една писмена кандидатура за работа.

Семейство и работа

Ние отдаваме голямо значение на съчетаването на семейство и работа. 
Затова даваме разнообразни възможности  за работа  на непълно работно време.

Ценности

Ние вярваме в равенството и прозрачността вместо в  метода на контрола, който остана в миналото. Благодарение на многобройните ни шансове за развитие Ви предоставяме въможност още в началото на Вашата кариера да носите отговорност. Ние вярваме в равнопоставената комуникация между Работодател и Служител.

Близо до Вас

KiK е Вашият Работодател на една ръка разстояние.С бързото разрастване на търговската ни мрежа  нашите магазини са с удобна локация в страната.

Открийте нашите магазини

Семейството на KiK

Стремим се да бъдем повече от Работодател и приветстваме всеки в нашето KiK семейство. Доброто сътрудничество, колегиалността и взаимната подкрепа са наш основен приоритет. 

Възможности за развитие

Ние предлагаме индивидуални възможности за израстване в кариерата и развитие, за които не се изисква непременно придобита определена квалификация.

Сигурност

Ние сме надежден Работодател, на когото може да разчитате дори в условия на криза. Като международна и силно развиваща се компания ние гарантираме устойчивост и сигурност.

Отговорност към околната среда

Човекът и околната среда са наш приоритет и затова се ангажираме с опазване на околната среда.

Отговорност