Skip to main content

Нашите свободни позиции Ви очакват!

Открийте подходящата за Вас!

Открийте нашите свободни позиции!

Очакват Ви разнообразни професионални възможности!

Към Кариерен портал

Предимства

Възможности за развитие

Ние предлагаме индивидуални възможности за израстване в кариерата и развитие, за които не се изисква непременно определена придобита квалификация.

Запознайте се с нашите истории за успеха от първо лице.

Разнообразие

Разнообразието ни прави уникални: винаги заедно, но все пак всеки със своята идентичност. Именно личностните качества имат значение, защото няма как да бъдат разпознати в една писмена кандидатура за работа.

Ценности

Ние вярваме в равенството и прозрачността и оставяме метода на контрола в миналото. Чрез многобройните ни шансове за развитие още в началото на Вашата кариера Ви предоставяме въможност да изявите себе си и да взимате самостоятелно решения. Ние вярваме в равнопоставената комуникация между Работодател и Служител.

Близо до Вас

KiK е Вашият Работодател на една ръка разстояние. С бързото разрастване на търговската ни мрежа  нашите магазини са с удобна локация в страната.

Oткрийте нашите магазини

Семейството на KiK

Стремим се да бъдем повече от Работодател и приветстваме всеки в нашето KiK семейство. Доброто сътрудничество, колегиалността и взаимната подкрепа са наш основен приоритет. 

Отговорност към околната среда

Човекът и околната среда са наш приоритет и затова се ангажираме с опазване на околната среда.

Отговорност

Сигурност

Ние сме надежден Работодател, на когото може да разчитате дори в условия на криза. Като международна и силно развиваща се компания ние гарантираме устойчивост и сигурност.

Семейство и работа

Ние отдаваме голямо значение на съчетаването на семейство и работа. 
Затова даваме разнообразни възможности за работа на непълно работно време.