Skip to main content

Нашите собствени марки - гарантираме за тях!

Нашите собствени марки са идеалният автентичен и модерен придружител във всяка ежедневна ситуация. От основни дрехи за Вашия гардероб до модерни акценти за визията Ви - предлагаме в асортимента си подходящите артикули за всеки случай и повод.

Открийте нашия богат асортимент

Разгледайте сега

От голямо значение за нас са балансираният подбор и постоянно развиващият се асортимент.

В нашия асортимент можете да намерите не само продукти на собствените ни марки, а и голямо разнообразие от продукти на доказани и актуални марки. Така можете да сте сигурни, че ще имате най-голям избор. Дали лежерни, практични или модерни – ние предлагаме дрехи за цялото семейство на изгодни цени.

Жени

Janina

Тук ще намерите всичко от нашия асортимент за жени, в размери 36-48. Без значение, дали ежедневни или модерни – при нас ще откриете подходящите дехи за всеки стил. Към модерния асортимент предлагаме плажна мода, бельо, нощни дрехи и още много.

 

Деца

Y.F.K.

Обхваща размери 128 – 176. Подобно на асортимента ни за малки деца, Y.F.K. предлага мода за големи деца и тийнейджъри. Можете да намерите панталони, блузи и якета, както и бельо, потници и плажна мода.

Мъже и жени

ALL ACC Accessory

Много различни аксесоари Ви чакват в нашите магазини. Шапки, шалове и обувки ще допринесат за това, визията Ви да изглежда завършена. Добавете и чанти, и портмонета и се получава перфектният аутфит. По този начин артикулите ни на марка ALL ACC Accessory допълват перфектно асортимента ни от мъжка и дамска мода.

Мъже

X-MAIL

Нашият асортимент от мъжки дрехи ще покрие напълно Вашите нужди от Basics, мода и аксесоари. От бельо, чорапи и плажна мода, през джинси и ризи до чанти. Всичко, от което имате нужда в ежедневието си, можете да намерите при нас.

Жени

Janina curved

Нашите предложения в по-големи размери предлагат всичко за Вашия тоалет. Basics, модерни дрехи, актуално бельо и много други артикули в размери от 48 до 54 Ви очакват в нашите магазини.

Колекция

Identic Nature

В съвместна работа с нашите доставчици се грижим за това, нашите артикули Identic Nature за цялото семейство да притежават поне един от следните печати: Global Organic Textile Standard (GOTS)Cotton made in Africa (CmiA), Forest Stewardship Council (FSC®)BLAUER ENGEL и OEKO-TEX® STANDARD 100. Асортиментът обхваща както удобни дрехи за вкъщи, така и практични помощници в домакинството.

Малки деца

Kiki & Koko

Предлагат се в размери 92 – 122. В нашия асортимент от детски дрехи можете да откриете много чудесни модни артикули, с които да облечете от глава до пети малчуганите. Освен горни дрехи като тениски, ризи и якета, при нас можете да намерите и бельо, потници и плажна мода.

Семейство

Ergee

Тук ще намерите всичко за Вашето бебе: дрехи, аксесоари, спални чували и одеяла са само част от богатия асортимент с марката Ergee.

Магазин близо до Вас

Намерете магазин