Skip to main content

Нашите собствени марки - гарантираме за тях!

Нашите собствени марки са идеалният автентичен и модерен придружител във всяка ежедневна ситуация. От основни дрехи за Вашия гардероб до модерни акценти за визията Ви - предлагаме в асортимента си подходящите артикули за всеки случай и повод.

От голямо значение за нас са балансираният подбор и постоянно развиващият се асортимент.

В нашия асортимент можете да намерите не само продукти на собствените ни марки, а и голямо разнообразие от продукти на доказани и актуални марки. Така можете да сте сигурни, че ще имате най-голям избор. Дали лежерни, практични или модерни – ние предлагаме дрехи за цялото семейство на изгодни цени.

Жени

Janina

Тук ще намерите всичко от нашия асортимент за жени, в размери 36-48. Без значение дали ежедневни или модерни – при нас ще намерите подходящите дехи за всеки стил. Към модерния асортимент предлагаме плажна мода, бельо, нощни дрехи и още много.

Мъже

Identic

Нашият асортимент от мъжки дрехи ще покрие напълно Вашите нужди от Basics, мода и аксесоари. От бельо, чорапи и плажна мода, през джинси и ризи до чанти. Всичко, от което имате нужда в ежедневието си, можете да намерите при нас.

Малки деца

Kiki & Koko

Предлагат се в размери 92 – 122. В нашия асортимент от детски дрехи можете да откриете много чудесни модни артикули, с които да облечете от глава до пети малчуганите. Освен горни дрехи като тениски, ризи и якета, при нас можете да намерите и бельо, потници и плажна мода.

Деца

Y.F.K.

Обхваща размери 128 – 176. Подобно на асортимента ни за малки деца, Y.F.K. предлага мода за големи деца и тийнейджъри. Можете да намерите панталони, блузи и якета, както и бельо, потници и плажна мода.

Жени

Janina curved

Нашите предложения в по-големи размери предлагат всичко за Вашия тоалет. Basics, модерни дрехи, актуално бельо и много други артикули в размери от 48 до 54 Ви очакват в нашите магазини.

Мъже

Identic More

Нашият асортимент от мъжка мода в по-големи размери пасва идеално на ежедневието Ви. Не само основни дрехи, блузи с принт и други те очакват в нашите магазини. Бельо, плажна мода и аксесоари ще спомогнат за създаването на перфектния аутфит.

Семейство

Ergee

Освен Basic бельо за мъже и жени, Ergee допълнително покрива нашия асортимент за бебета. Тук ще намерите всичко за Вашето бебе: дрехи, аксесоари, спални чували и одеяла са само част от богатия асортимент с марката Ergee.

Семейство

Ergeenomixx

Дрехи за спорт, бельо, чорапи и още. Ergeenomixx допълва нашия асортимент със спортни и удобни дрехи. Очакват Ви мъжки, дамски и детски дрехи за един перфектен спортен аутфит.

Мъже и жени

Всички аксесоари

Много различни аксесоари Ви чакват в нашите магазини. Шапки, шалове и обувки ще допринесат за това, визията Ви да изглежда завършена. Добавете и чанти, и портмонета и се получава перфектния аутфит. По този начин артикулите ни на марка ALL ACC Accessory допълват перфектно асортимента ни от мъжка и дамска мода.

Магазин близо до Вас

Намерете магазин