Skip to main content

Удобни дрехи, сладки мотиви - всичко за Вашите малчугани

За да могат малчуганите да откриват света, дрехите за деца не трябва да изглеждат само сладко, но и да са особено удобни, практични и комфортни. Точно тези неща ще откриете при нашите изгодни бебешки дрехи, които можете да намерите целогодишно в магазините ни.

Освен мода за бебета предлагаме голямо разнообразие от основни артикули като пелени, одеяла, кърпи за баня с качулка, лигавници и още много.

За нас са от огромно значение не само удобството и комфорта, но и качеството на нашите продукти, защото за нашите бебета искаме да предложим най-доброто. За това на голяма част от бебешките дрехи можете да намерите указанието, че става въпрос за органичен памук. Това указание означава, че артикулът е изработен от чист био-памук. Освен това при нас можете да намерите продукти на марката Ergee, които се открояват с висококачествени и безвредни материали, изработени по първокласни технологии.

Изобразените артикули са само примерни модели. Не можем да гарантираме тяхната наличност в магазините ни. Асортимента ни ще откриете в нашата търговска мрежа.

За малките само най-доброто

Нашите предложения за бебета

Ergee

кърпа за баня с качулка

3бр.

лигавници

2бр.

Бодита с къс ръкав

Ergee

постелка за пълзене

Качеството е важно за нас!

Особено при бебешките дрехи качеството е от основно значение! Познавате ли нашата марка Ergee? Повече информация за Ergee и за нашия контрол на качеството, можете да намерите в категория "Качество".

Открийте сега →

Бебешка мода близо до Вас

Намерете магазин

Ergee

кърпа за баня с качулка

2бр.

Бодита с дълъг ръкав

2бр.

Бодита с къс ръкав

Ergee

постелка за пълзене