Skip to main content

Вашият старт в KiK

От професионалист в пазаруването до експерт по продажбите. Харесва Ви да работите с хора и имате афинитет към модата? Тогава тази позиция е точно за Вас!

Нашите свободни позиции може да откриете тук

Натиснете тук

Търговски обекти

Нашата визитна картичка

Нашите търговски обекти са визитната ни картичка. Всеки ден в тях приветстваме като добре дошли многобройните ни клиенти и се стремим да им предложим вълнуващо пазаруване всеки ден. 

С богатия ни асортимент от артикули оставаме верни на мотото ни да предложим по нещо за всеки вкус на една ръка разстояние. Тук може да откриете както актуалните модни тенденции, така и разнообразни стоки за дома и декорация. Целта ни е да вдъхновим нашите клиенти - отличаваме се с любезно обслужване и високо качество на ниски цени. Неслучайно девизът на компанията ни е "Клиентът е кралят".  

Вашият шанс за кариерно развитие

Ръка за ръка по пътя на успеха

В голямата ни магазинна мрежа в цялата страна винаги може да откриете подходящото за Вас кариерно развитие!

За успешната съвместна работа всички наши служители от продавач-консултанти до управители на търговски обекти дават най-доброто от себе си всеки ден. В тази връзка сме в постоянно търсене на млади и амбициозни попълнения към нашия динамичен екип, които заедно с колегите си да допринесат за позитивното и удовлетворяващо пазаруване на клиентите ни.

Вашето лице за контакт

Натиснете тук

Unsere Benefits: Das bieten wir Ihnen

Сигурно работно място

Ние предлагам сигурно работно място дори в условията на криза. Като международна и силно развиваща се компания ние гарантираме устойчивост.

Екипност

Стремим се да бъдем повече от Работодател и приветстваме всеки в нашето KiK семейство. Доброто сътрудничество, колегиалността и взаимната подкрепа са наш основен приоритет. 

15% Отстъпка при пазаруване

Нашите служители и техните семейства получават 15% отстъпка при всяка покупка в търговската ни мрежа, както и други специални промоционални кампании, предназначени единствено за тях.